Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت اقتصاد برای کمک به مناطق زلزله‌زده تخصیص یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی روشنفکر، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون با اشاره به تخصیص اعتبارات وزارت اقتصاد به مناطق زلزله زده دنا گفت:  ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت اقتصاد برای کمک به مناطق زلزله‌زده تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری و سرعت بخشیدن به پرداخت تسهیلات قانون حمایت از مشاغل روستایی به ویژه پرداخت تسهیلات تکمیلی به طرح‌هایی که به دلیل نوسانات ناشی افزایش قیمت‌های بازار به بهره برداری نرسیده و نیاز به تأمین مالی مجدد دارند، ضروری است.

 

روشنفکر تصریح کرد: همه می‌دانیم که کرونا حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد را تحت تأثیر قرار داده و مردم در این شرایط سختی‌های فراوانی را تحمل می‌کنند که انتظار می‌رود امور مالیاتی در وصول مالیات‌ها دقت کند تا فشار‌ها مضاعف نباشد و در واقع با روش‌های ایجابی به دنبال دریافت درآمد‌ها باشد.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون مطرح کرد: بانک‌ها در این شرایط کرونایی برای ۳ قسط حداقلی ۱۵۰ هزارتومانی که سرجمع ۵۰۰ هزار تومان معوق نیست، مستمرا به مشتری زنگ می‌زنند که این فشار روانی به مردم را چندین برابر می‌کند و کاش همین فشار‌ها را بانک‌ها به کسانی که میلیاردی پول مردم را در قالب تسهیلات ارزان قیمت برده‌اند، می‌آوردند.


وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های دولت‌ها و در مجموع حکومت حمایت از ازدواج جوانان بوده، ولی بانک‌ها با سختگیری‌ها که دارند برخی مواقع جوانان را از گرفتن این وام مأیوس می‌کنند، تا جایی که می‌گویند اگر ضامن کوچک‌ترین بدهی را داشته باشد دیگر نمی‌تواند ضمانت کند، انتظار می‌رود وزارت اقتصاد و دارایی در این زمینه تدبیری بیاندیشد.

روشنفکرافزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به داشته‌های خداوندی از جمله ۲۰ درصد نفت و گاز، ۱۰ درصد آب‌های سطحی، ۲۴۰۰ گونه گیاهی، ۲۰ درصد جنگل‌های حوزه زاگرس و طبیعت زیبا می‌تواند توسط وزارت اقتصاد به عنوان پایلوت سرمایه گذاری انتخاب شود که انتظار می‌رود این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کنند و ما آمادگی همکاری را داریم.

وی یادآورشد: رعایت اصل انصاف و عدالت با حفظ حقوق حقه دولت در وصول مالیات‌ها، کمک به تسهیل صادرات غیر نفتی اعم از صنایع دستی و سایر محصولات تولیدی استان توسط گمرک و تکریم بیمه گذاران در شرکت‌های بیمه‌ای و بهبود کیفیت خدمات بیمه‌ای به مردم ضروری است.

نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون با بیان اینکه افزایش قیمت نهاده‌ها و خوراک آبزیان و طیور طرح‌های استان بویژه شیلات را با مشکل جدی نقدینگی روبه رو کرده است، گفت: انتظار است بانک‌ها با تزریق سرمایه در گردش مانع از تعطیلی این کارگاه‌ها شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناطق زلزله زده سی سخت مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعتبارات وزارت اقتصاد نماینده مردم بویراحمد دنا و مارگون بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۹۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت

 مهدی عباس‌پور گفت: این اعتبار برای ساخت بندهای خاکی و حفظ و هدایت و افزایش زمان تمرکز رواناب‌ها و طرحهای آبخیزداری و آبخوان داری و تعویض شبکه فرسوده آب شرب در این شهرستان هزینه می شود.

وی اضافه کرد: از این میزان ۱۰۰ میلیارد ریال برای ساخت بندهای خاکی و سه هزار مترمکعب توری سنگی (گابیون) در راستای باز بودن چشمه‌ها و افزایش زمان تمرکز رواناب‌ها هزینه خواهد شد.

گابیون بندی رودخانه روشی بسیار کارآمد در ایجاد استحکام در بستر رودخانه است که از گذشته در مصر باستان رواج داشته و امروزه در دنیا اما به شکل مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. در این راستا دیواره هایی با ترکیب سیم مفتول پر شده از قلوه سنگ ایجاد می شود و موجب جلوگیری از هدررفت روانابها می شود.

فرماندار خواف گفت: با توجه به فرسودگی شبکه آب در برخی از نقاط شهری و روستایی این شهرستان، ۱۰۰ میلیارد ریال از این اعتبار برای تعویض شبکه آب شرب هزینه می شود.

عباس‌پور افزود: در راستای تاکید استاندار خراسان رضوی مبنی بر توسعه پایدار شهرستانهای دارای ظرفیت صنعتی و معدنی و با پیگیریهای انجام شده از محل اعتبارات ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۲، نزدیک به ۴۷۰ میلیارد ریال در مرحله نخست به شهرستان خواف تخصیص یافت.

وی ادامه داد: این اعتبار بنا بر نیازسنجی انجام شده و ضرورت های شهرستان خواف در حوزه های راه، آب شرب ، بهداشت و درمان ،محیط زیست و امداد و نجات تخصیص یافته است.

فرماندار خواف پیش از این گفته بود: بر اساس قانون، شرکتهای معدنی باید هشت تا ۱۵ درصد سود حاصل از درآمد فعالیتهای معدنی خود را در طول سال به خزانه دولت واریز کنند تا این سود، صرف توسعه زیرساختهای منطقه و کشور شود، ولی این مبلغ تاکنون به استانها تخصیص داده نمی شد که با پیگیریهای دولت سیزدهم برای نخستین بار بخشی از اعتبارات حاصل از ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن به توسعه زیرساختهای خواف تخصیص یافت.

مجتمع سنگ‌ آهن سنگان خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌ آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌ آهن در ایران است.

مجموعه کانسارهای سنگان با ۳۰ درصد ذخایر سنگ‌ آهن کشور در گستره‌ای به طول ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر خواف و ۱۸ کیلومتری شمال شرقی سنگان در جنوب شرقی خراسان رضوی و نزدیک مرز افغانستان قرار دارد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • همدردی رودریگو با سیل زدگان برزیل؛ پیام روی پیراهن ستاره رئال مادرید چه بود؟ (+عکس)
  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • حساب دهیاری‌های اردبیل شارژ شد
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • اقتصاد چپاولی
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • ۶۰ میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی آب شرب خواف تخصیص یافت
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه